LUCIAHÄLSNINGAR till stefan- en fantastisk författare och person

ELIN

Stefan Di-Omnia är en författare som jag upptäckte i våras, då skrev han på sin bok Kattstryparen och jag kände direkt att jag ville läsa den!

Jag är en true crime nörd och har sedan en lång tid tillbaka uppskattat att läsa biografier, faktaböcker och böcker baserad på samma berättelser som Stefan Di-Omnias bok är.

Det märks tydligt att Stefan Di-Omnina har lagt ner ett gediget arbete med research om fallet och fallets huvudpersoner. Han skriver på ett väldigt intressant och detaljerat sätt som gör att man har lätt att förstå och vill läsa mer!

Stefan Di-Omnina upplever jag även som en författare som håller god kontakt med sina läsare och följare, något som jag uppskattar. Att han till och med tog sig tid och läste min långa (inte helt positiva) recension av hans bok Kattstryparen och även skickade ett privat DM till mig där han förklarade en del av mina fråfetey, var väldigt engagerat och trevligt av honom!

Jag ser fram emot att ta del av fler böcker av Stefan Di-Omnina, då jag tycker att han är en riktigt bra författare!

NI KAN FÖLJA ELIN PÅ INSTAGRAM HÄR

Charlotte

Mitt första möte med Stefan Di-Omnia var via dig, Erika. På ditt Instagramkonto kunde jag läsa dina lovord om hans fantastiska bok Kattstryparen Rum 419.

Jag gjorden en mental notering och lade den på min att-läsa-lista. När den senare kom ut som ljudbok med Stefan Sauk som inläsare då kände jag att det var dags. Vilken rafflande och spännande berättelse som målades upp för mig och den blev ju inte sämre av att jag fick veta att den var baserad på en sann historia. Ibland vinner sanningen över sagan, hur otrolig den än är.

Jag är imponerad av Stefans driv och engagemang i historien. Det ligger mycket arbete bakom och hela sex år av research. Inte är han rädd av sig heller, men kanske framför allt dedikerad sitt arbete och sina ord. När han blev både hotat och misshandlad för att skrämmas till tystnad, fortsatte han utan att låta sig påverkas. Jag är säker på att det flesta författare hade tänkt både en och två gånger innan de fortsatte ett sådant projekt, men inte Stefan. Han hade bestämt sig. Det skulle bli en bok.

På grund av den pågående pandemin har våra väger ännu ej korsats i det verkliga livet, men jag hoppas att de gör det så småningom. Jag vet att Stefan Di-Omnia just nu håller på med ett nytt skrivprojekt, även detta i true crime-genren.

Lycka till med det! Jag ser fram emot att få läsa din nya berättelse, Stefan.

NI KAN FÖLJA CHARLOTTE PÅ INSTAGRAM HÄR

Cecilia

Stefan Di-Omnia är en fantastisk författare.

Kattstryparen rum 419 var en fantastisk bok och det är en av de bästa böckerna jag någonsin läst!

Det är en true crime och det gillar jag verkligen; han skriver så man fängslas, man vill vara ha mer och mer och mer.

Det som han skriver om har verkligen hänt på riktigt och det är skrämmande vad han har behövt gå igenom. Det bevisar verkligen vilken kämpe han är och det är en av många egenskaper som han har som gör honom till en lysande författare.

Hans kommande böcker kommer vara lika bra, om inte bättre!

Stefan är en oerhört ödmjuk person. Han har verkligen ett hjärta av guld och jag kan säga, med handen på hjärtat, att Stefan Di-Omnia är en av mina favoritförfattare och jag vet att han en dag kommer att blir väldigt stor.

Så tack Stefan för att du är du, för din bok och för att du verkligen är en förebild för många – du är grym och glöm aldrig det!

Stor kram från mig

NI KAN FÖLJA CECILIA PÅ INSTAGRAM HÄR

Önskar er en fanatisk Lucia!

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s